Escola d’Estiu d’Animació Sociocultural

ESCOLA ESTIU

AVÍS IMPORTANT

Per falta de matrícules suficients s’han anulat els cercles de TARRAGONA (Joves i Cultura per la transformació social; 2, 3 i 4 de juliol), VALENCIA (Metodologia i pràctiques de l’ASC; 4 i 5 de juliol) i VALENCIA (Educar a través del cine 7 al 11 de juliol)

Si que es farà el curs previst para setembre en Madrid

Als alumnes que hagen pagat ja la seua matrícula se’ls retornarà d’inmediat. Si teniu qualsevol dubte al voltant del vostre retorn de matrícula podeu adreçar-se als següents correus:

TARRAGONA: coordinadorasociocultural@gmail.com

VALENCIÀ: auca.valencia@auca.es

La RIA convoca la 2ona Escola d’Estiu “Paulo Freire” d’Animació Sociocultural . Es realitzarà des de juliols fins a setembre del 2014 i de manera descentralitzada als municipis de Tarragona, València i Madrid.

L’escola està adreçada a professionals i voluntariat que treballen i s’interessen per la pràctica de l’animació sociocultural.

Les activitats programades es divideixen en diversos cercles d’aprentatge col·laboratiu que  pretenen aportar una reflexió crítica i un posicionament de les animadores i animadors sobre diferents àrees temàtiques que afecten la seva funció en una societat en transformació.  Els preus són econòmics i existeixen facilitas d’accès als cursos.

Perquè l’Escola d’Estiu

La Escola d’Estiu  d’Animació Sociocultural “Paulo Freire” pretén ser un lloc de trobada i de construcció de coneixement de manera col·lectiva entre els amants de l’Animació Sociocultural.  Professionals i entitats, estudiants i acadèmics, veïnat participatiu interessat en com transformar la societat des de la cultura i la participació a partir de  valors com la cooperació, la solidaritat i el suport mutu.

En moments com els que ens toca viure on els drets socials s’estan retallant i el estament públic està desapareixent l’Animació Sociocultural apareix com una gran eina per l’empoderament de les persones i les comunitat, i per a la construcció de ciutadania que permeti donar resposta a les necessitats socials de manera col·lectiva.

Els criteris de l’Escola

  • Totes les persones que participen a l’ organització o com a persones formadores ho fan de manera voluntària i sense cap remuneració econòmica. Es podrà realitzar un aportació econòmica a algun formador en el cas de que es valori que el seu perfil econòmic ho necessita.
  • El preu de la quota de participació és el més econòmic possible i serveix per cobrir les despeses derivades de la organització de l’Escola
  • Tothom pot ensenyar i tothom pot aprendre, i en aquest sentit s’organitzen els diferents espais de l’escola.animacio_sociocultural (6)

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s